Milletvekili  Can, Kırıkkale’ye hayırlı olsun

Milletvekili Can, Kırıkkale’ye hayırlı olsun

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Ortopedik Engelli bireylerin diş tedavilerinin daha rahat bir ortamda yapabilmeleri için Ortopedik Engelli Diş Üniti devreye alındı.

A+ A-

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Ortopedik Engelli bireylerin diş tedavilerinin daha rahat bir ortamda yapabilmeleri için Ortopedik Engelli Diş Üniti devreye alındı. Yeni hizmete giren Ortopedik Engelli Diş Üniti çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Ramazan Can, yeni ünitin Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

2023 YILI PROJELERİ DEĞERLENDİRİLDİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Sağlık Müdürlüğü ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek idarecilerle 2023 yılı projelerini değerlendirdiler. İlk olarak İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş’ı makamında ziyaret eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara’ya, Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri eşlik etti.

 

DAHA RAHAT BİR ORTAMDA DİŞ TEDAVİLERİ YAPILACAK

Bir süre sağlık yatırımlarının görüşüldüğü toplantı sonrasında heyet Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçti. Heyeti burada Merkez Başhekimi Dt. Abdullah Üçer ve Hastane Müdürü Semih Talu karşıladı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde geçtiğimiz günlerde hizmete başlayan Ortopedik Engelli Diş Ünitini ziyaret eden heyete merkezdeki çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Yeni ünit hakkında heyete bilgiler veren İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat Ağırtaş, ortopedik engelli bireylerin daha rahat bir ortamda hizmet almaları açısından önemli bir eksikliğin giderildiğine dikkat çekti. Başhekim Dt. Abdullah Üçer ise, hizmete giren ünit ile birlikte tekerlekli sandalye ile gelen ortopedik engelli hastaların sandalyesinden kalkmadan muayene ve tedavilerinin tamamlanabileceğini söyledi. 


Bu haber toplam 1775 defa okunmuştur